Het verhaal van André B. uit Oostende - 03/05/2015

paardentrailer

André was met zijn paardentrailer aanwezig op een jumping in de regio Antwerpen, waar hij vaststelde dat zijn trailer er gestolen werd. Zijn Euro-Track bracht hem naar een loods in een randgemeente van Brussel waar zijn trailer er werd aangetroffen, alsook 3 aanhangwagens, 25 fietsen, 2 moto's en vele andere gestolen goederen. André had in amper 3 uurtjes zijn trailer terug in z'n bezit en vele anderen waren André ontzettend dankbaar. (daders gevat)

(Let wel: breng eerst de politie op de hoogte van waar uw goederen zich zouden bevinden)

 

Het verhaal van Jan W. uit Brussel - 15/08/2015

camper1

Gezellig aan het surfen aan de belgische kust. Mooie camper geladen met voor vele duizenden euro's een surfmateriaal. Om 15.20 uur stelde Jan vast dat zijn camper er niet meer stond op de parking waar hij al vele malen heeft gestaan. Dank zij zijn Tracker007 heeft Jan zijn camper kunnen traceren op een parking langs de A23 in Templeuve / Frankrijk. Camper ongeschonden en alle surfmateriaal nog aanwezig in de laadruimte. (daders gevat).

 

Het verhaal van Sonja V.D. uit Antwerpen - 22/02/2014.

auto

Zoals dagelijks(om 7 uur) op weg naar mijn werk eerst krant gaan aankopen in de krantenwinkel om de hoek. Ik verlaat mijn voertuig en omdat dit maar één klein minuutje in beslag neemt laat ik de motor draaien om het warm te houden in het net gestarte voertuig. Bij terugkomst was mijn auto verdwenen. Via mijn PC thuis en mijn TRACK007 hebben we twee uur later de auto teruggevonden aan de haven in Rotterdam!!

Ter inlichting : altijd uw voertuig afsluiten!